Uutiset

30.04.2014 Seppo Närhi

Tulkaa mukaan tekemään puun halaamisen Suomen ennätys!

Haastamme myös teidät, hyvä yhteistyökumppani, kokoamaan porukan, lähtemään yhteiselle metsäretkelle ja olemaan osa ennätyksen tekijöitä. Tutustukaa puun halaamisen ennätystapahtumaan ja ilmoittautukaa mukaan www.maajakotitalousnaiset.fi/metsastavoimaa. Voit välittää tätä viestiä omassa verkostossasi.

Metsästä voimaa -järjestökampanja suuntaa katseet metsän arvoihin

Metsästä voimaa on Maa- ja kotitalousnaisten järjestökampanja vuosina 2014-2015. Tavoitteena on lisätä metsän monipuolisen käytön arvostusta sekä tarjota yhteisöllistä toimintaa. Kampanjassa ihmisiä innostetaan virkistäytymään metsässä monin tavoin, tutustumaan puusta tehtyihin tuotteisiin ja metsäteollisuuteen sekä oppimaan lisää metsänhoidosta.

Metsällä on monenlaisia arvoja ja merkityksiä. Metsäteollisuus on tuottanut vuosikymmenet taloudellista hyvinvointia suomalaiselle yhteiskunnalle. Tulevaisuudessa käytämme aivan uudenlaisia puusta valmistettuja tuotteita. Metsä on monelle henkilökohtaista omaisuutta, jota kannattaa hoitaa. Metsiä voi hoitaa myös luontoarvoja vaalien. Liikkuminen metsässä alentaa tutkitusti stressiä ja parantaa mielialaa.

Kampanjan suunnittelua on tukenut Suomen metsäsäätiö.

Halaamme puuta - arvostamme metsää!

#Seppo Närhi