Uutiset

16.09.2014 Seppo Närhi

S.G. Niemisen pienkoneliiketoiminta siirtyy Teräosa Oy:lle

Pienkoneiden päämiehet MTD AG ja YAMABIKO Corporation ovat luotettavia ja palvelukykyisiä valmistajia, joiden tuotteet edustavat alansa huippua niin käytettävyydeltään kuin luotettavuudeltaan. Pienkoneliiketoiminta on kuitenkin jo vuosia ollut haasteellista mm. markkina- ja edustusmuutosten vuoksi. S.G. Nieminen Oy on päättänyt luopua pienkoneliiketoiminnoista ja keskittyä siemenkauppaan.

Edustusten siirrosta uudelle maahantuojalle, Teräosa Oy:lle, on sovittu 5.9.2014 allekirjoitetulla kauppasopimuksella. Käytännössä sopimus astuu voimaan vaiheittain syys-lokakuun aikana, jolloin myynti-, varaosa- ja huoltotoiminnot siirtyvät Teräosa Oy:n vastuulle.

Teräosa Oy tulee jatkamaan ja kehittämään MTD- ja YAMABIKO-tuotteiden maahantuontia ja tukkukauppaa alan asiantuntemuksella ja luotettavuudella yksityisten pienkonekauppiaiden sekä ketjuasiakkaiden kautta.

- Japanilaiset Echo ja Shindaiwa -moottorisahat ovat tunnettuja kestävyydestään ja ne sopivat loistavasti Teräosa Oy:n myyntiorganisaatioon OREGON -tuotteiden rinnalle, toimitusjohtaja Jari Elo toteaa.
- MTD:n valmistamien pienkoneiden (MTD ja Cub Cadet) erittäin laaja valikoima tuo merkittävän lisän yrityksemme tarjontaan ja mahdollistaa panostukset menestyksekkääseen liiketoimintaan pienkonekaupassa, Elo jatkaa.

S.G. Nieminen Oy:n toimitusjohtaja Heikki Seppälän mukaan Teräsosa Oy on loistava jatkaja työlle pienkoneiden maahantuojana.
- Teräosa Oy on vahva ja tunnettu toimija, joka tuntee alan ja markkinat. Luotamme täysin siihen, että asiakkaat saavat jatkossa Teräosalta asiantuntevan ja nopean palvelun.

Myös päämiehet tyytyväisiä

- Saimme Teräosa Oy:stä erinomaisen työnjatkajan S.G. Niemiselle Echo -tuotteiden maahantuojana Suomessa, toteaa johtaja Scott Hasegawa YAMABIKOlta. - Uskomme Teräosan jatkavan Echon voittokulkua ja nostavan sen laatumerkkien ykköseksi myös Suomessa, Hasegawa jatkaa.

#Seppo Närhi