Uutiset

30.01.2014 Seppo Närhi

Eden-ruukku pitää yrtit tuoreina

Niin ammattilaiset kuin harrastelijakokit suosivat tuoreyrttejä. Siitä kertovat myös tuoreiden yrttien myyntiluvut: Suomessa myydään vuosittain yli 18
miljoonaa ruukkuyrttiä. Yrtit antavat ruokaan sekä makua että väriä. Ikävä kyllä yritit nahistuvat usein
ennen aikojaan ja joudumme heittämään ne pois. Ongelmana on kastelu - joko unohdamme kastella yrtit tai hukutamme ne liikaan kasteluveteen.
Uusi Orthex Eden -ruukku on käytännöllinen kestokasteluruukku. Se varmistaa, että yrtit pysyvät raikkaina. Ruukussa on kosteusmatto, joka annostelee kasville sopivan määrän vettä, eikä liikakastelusta tai kuivumisesta tarvitse murehtia.
Eden yrttiruukun koko 12x12 cm on ihanteellinen kaupasta ostetuille yrteille. Yrtti ruukkuineen sijoitetaan suoraan Eden-ruukkuun eikä sitä tarvitse istuttaa multaan. Mukava lisävaruste Eden-ruukuille on bambutarjotin, johon sopii kolme Eden-yrttiruukkua.
Orthex Eden -sarjaan kuuluu yrttiruukun lisäksi kuusi erikokoista kestokasteluruukkua. Värivaihto-ehtoina on musta ja valkoinen.
Kolme Eden-yrttiruukkua bambutarjottimella maksaa n. 29,90 euroa. Eden-yrttiruukun voi myös ostaa yksittäin, hinta n. 6,95 euroa.

#Seppo Närhi